utorak, 21. listopada 2014.

KOMBINIRANJE I ODJEĆA ZA PUNIJE/MRŠAVIJE.

Eeh... znam, znam. Dugo nije bilo postova ali iz opravdanih razloga. Nadam se da se ne ljutite i da zajedno počinjemo novu avanturu sa novim postom. Mnogi od vas ne znaju baš ono što ću napisati u ovom postu. Misle da treba obrnuto i slično, pa krećeemo! :-)

Svi mi izgledamo tako kako izgledamo: neki su deblji a neki mršaviji. Naravno ima tu svega. I slabe volje i zdravstenih problema i svega ostalog. Možemo poraditi na tome da dođemo do željene linije (figure) ali možemo i poboljašati svoj izgled.

1. TAMNIJA ODJEĆA 
Odjeća tamne boje je većinom namijenjena za osobe koje imaju nešto viška kilograma ili osobe koje su takve građe da im tamno ljepše stoji (jabuka,pješčani sat). Tamne boje vizuelno smanjuju osobu pa tako izgleda mršavije nego što jeste. Naravno, ako ste puniji i ne volite tamno nositi,  ne mora značiti da vi morate nositi tamno već možete kombinirati svijetlo i tamno ako vam to zvuči bolje.

2. SVIJETLIJA ODJEĆA
Mršavi ste i ne možete da se udebljate? Za vas su svijetlije boje jedan od rješenja. Nosite isljučivo kad god možete svijetlije boje jer vas vizuelno povećavaju pa ne izgledate tako mršavo. Ako baš i  ne volite neki komad odjeće da je baš svijetlije boje (npr. traperice) onda birajte izderane svijetle traperice. Tako vas neće bosti u oči sa svojom bojom.

3. ŠIROKA ODJEĆA
Široka odjeća je namijenjena za sve figure (punije i mršave djevojke). To više zavisi od oblika tijela. Npr. curi sa okruglim oblikom ne bi stajala široka odjeća jer bi je samo povećavala, Curi sa oblikom pješčanog sata široke stvari odlično stoje jer joj onda drugi dijelovi tijela dolaze do izražaja i slično.

4. USKA ODJEĆA
Uska odjeća prvenstveno bolje stoji punijim curama. Naravno uz kombiniranje tamnijih boja jer ih vizuelno čini manjim/mršavijim.  Neki se čude zbog ovog zaključka ali punija cura ako obuče široku baš široku odjeću samo će još više izgledati deblja a ne mršavija dok je uska odjeća na njoj potpuna suprotnost.

5. DOBAR IZBOR ILI NE: ŠIROKO I ŠIROKO
Neki se odlučuju na sasvim drugačiji izbor tj. da kombiniraju široko sa širokim. Da li to izgleda baš dobro ili ne, saznaćete.  Naime postoji mnogo dezena i materijala koji izgledaju u toj kombinaciji dobro ali postoje i oni koji izgledaju loše. Ne možete obući široke hlače i široku preko košulju. To ne ide nikako posebno ne na punijim curama. Možete obući široke hlače i malo manje širu košulju utrpanu u hlače jer to dvoje ide skupa. Kod izbora široko i široko možete pogriješiti dok na sledećem izboru ne možete baš toliko pogriješiti.

6. USKO I USKO
Danas se mnoge cure odlučuju na ovaj izbor. Uska majica i uske traperice. Naravno tu su poželjnije majice sa stomakom da sve ne bude baš usko. Ovaj izbor većini stoji lijepo uz dobro kombiniranje boja što sam vam objasnila u prethodnim pasosima.



Nadam se da vam se ovaaj post svidio. Napišite svoje mišljenje ii naravno prijedloge za sledeći post jer se dvoumim između temi:-) ii usput napišite koji vi imate oblik tijela da biste znali primjeniti dobijene savjete iz ovog posta:

 Pozdrav!

3 komentara: