četvrtak, 25. rujna 2014.

Uradi sama - DIY!

Ćao, Amina ovdje! Danas ću vam objasniti neke stvari kako od ništa da napravite nešto. Iskreno se nadam da će vam se svidjeti i da će vas opustiti. Uđite u vaš svijet mašte.

# - 1. DIY
Za ovaj DIY vam je potrebo: makaze (po mogućnosti za nakit- kao i sa slike), savitljiva žica, par ukrasnih broševa ili bedževa i 'špaga' od tkanine. Stvar je jednostavna: uzmete tu špagu, napravite pletenice od nje, uzmete broš i savitljivu žicu. Umotate savitljivu žicu oko broša i oko špage. I to je to. Imate divan modni dodatak za samo par minuta.
# - 2. DIY
 Vjerujem da su mnogi čuli za ovaj postupak i znaju otprilike kako se to radi ali opet to nisu uradili. Od obične velike muške majice možete napraviti lijepu ljetnu haljinu. Sam postupak vidite na slici.

# -3. DIY
Veoma kul i slatka stvar se može napraviti ako imate: poklopac od male tegle, 2 čepa od staklenih boca, od paštete one zakačke, makaze, savitljivu žicu i bašliju.
# - 4. DIY
Sve što vam treba vidite jasno ja slici i sma postupak je lagan. Ovo vam može poslužiti umjesto cvijeća kao neki ukras u sobi:-)
# - 5. DIY
Evo vam ideje kada želite napraviti nešto jednostavno a dekorativno, da druge ostavite bez daha. Hrenovka i jaja i na kraju uz to stavite neki prilog. Veoma ukusno jelo.
# - 6. DIY
Od obične majice napraviš lijepu majicu koja je najviše prilagođena za ljetne sportske aktivnosti. Korisna stvar, također.
To je bilo to od mene za ovaj put, nadam se da ćete nešto novo isprobati. Napišite mi mišljenje i naravno ideje za sledeći post, ljubim vas! :-*






Broj komentara: 6: